• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Art Photography Project: "Urban Lovers Athens 2019"

Δημιουργική φωτογράφιση στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Urban Lovers Athens 2019", σε συνεργασία με τον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου o Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό “παζλ” από street art, φωτογραφία, videos, stencil workshops και μουσική και προσκάλεσε την ομάδα μας και όλους τους φίλους της φωτογραφίας σε μια μοναδική εμπειρία δημιουργικής φωτογράφισης.

20190620rth

Κατά την διάρκεια της φωτογράφισης είχαμε την ευκαιρία να απαθανατίσουμε οκτώ από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αθηναϊκής Street Art (Yiakou, Μ. Koan, Bran, 3mikapa, Spent1, Soteur, Simple g.,Nique) και μέσα από ξεχωριστές λήψεις να αποτυπώσουμε την καλλιτεχνική διαδικασία της δημιουργίας πρωτότυπων έργων πάνω σε ιδιαίτερα Installations.

Η δημιουργική αυτή δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του urban street event της Αθήνας "Urban Lovers 2019" που διοργανώνεται από το περιοδικό Ozon Raw με στόχο την εξερεύνηση των διαφόρων πτυχών της ζωής στις σύγχρονες πόλεις.

Η ομάδα μας πρόσφερε μια όμορφη φωτογραφική εμπειρία στους φίλους της φωτογραφίας ενώ παράλληλα συνέβαλε στην επικοινωνιακή στήριξη του φεστιβάλ, μέσα από τις αναρτήσεις των φωτογράφων και της ομάδας στα Social Media.


Φωτογραφικά Στιγμιότυπα:

Περισσότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα: Facebook Photo Album