• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

H έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας "FACES" στην "PHOTOVISION 2022"

Συμμετοχή της ομάδας μας στην "14η PHOTOVISION 2022 | The Day After" με την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας "FACES"

Η φωτογραφική μας ομάδα Greek Instagramers Events παρουσίασε την έκθεση “FACES" στην "Photovision 2022 | The Day After”, δίνοντας δυναμικό παρών στην μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για την φωτογραφία, το βίντεο, την εκτύπωση και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο. Την έκθεση είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν χιλιάδες επισκέπτες της Photovision η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 8-10 Απριλίου 2022 στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

 

20190405pvcrth

 

Ανταποκρινόμενη στο ευρύτερο θέμα της φετινής Photovision που ήταν το πορτραίτο, η ομάδα κατάφερε να δημιουργήσει μια από τις ομορφότερες ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας στην ιστορία των καλλιτεχνικών της δράσεων. Η έκθεση με την ποικιλομορφία της ανέδειξε τις διαφορετικές πτυχές ενός πορτραίτου και της ανθρώπινης προσωπογραφίας, αφηγήθηκε ιστορίες ανθρώπων δημιουργώντας στους θεατές αμέτρητα συναισθήματα και απέσπασε θερμά σχόλια από όσους την επισκέφτηκαν.

Για την δημιουργία της έκθεσης “FACES”, η ομάδα Greek Instagramers Events διοργάνωσε ανοιχτό διαγωνισμό, ο οποίος έλαβε θερμή ανταπόκριση από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους πανελλαδικά. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 180 και οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν έφτασαν τις 1500. Στην έκθεση συμμετείχαν 74 φωτογράφοι με 74 έργα.

Την έκθεση φωτογραφίας επιμελήθηκαν τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας Γιώργος Βέργαδος και Έλλη Αγιαννίδη οι οποίοι τα τελευταία 9 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας έχουν διοργανώσει πάνω από 40 εκθέσεις, διαγωνισμούς φωτογραφίας και άλλα φωτογραφικά projects.

gvergadosΟ Γιώργος Βέργαδος, ιδρυτικό μέλος των “Greek Instagramers Events” δήλωσε: «Η ομάδα μας συμμετείχε στην Photovision για 3η χρονιά παρουσιάζοντας την ομαδική έκθεση “FACES”. Όταν μάθαμε το θέμα της φετινής διοργάνωσης που ήταν το πορτραίτο, ενθουσιαστήκαμε και αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας που θα ανταποκρίνεται στο θέμα μέσα από δημιουργικές προσεγγίσεις. Οι συμμετοχές που λάβαμε μας εντυπωσίασαν και διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά πόσο ανεβασμένο είναι το επίπεδο στην τέχνη της φωτογραφίας στη χώρα μας. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους του συμμετέχοντες για το ταλέντο και την δημιουργική τους ματιά, το Περιοδικό Φωτογράφος και την Be Best για την τέλεια διοργάνωση της Photovision, όλες τις φωτογραφικές ομάδες που έλαβαν μέρος σε αυτό τον θεσμό παρουσιάζοντας εξαιρετικές δουλειές!»

agiannidiΗ Έλλη Αγιαννίδη, ιδρυτικό μέλος των “Greek Instagramers Events” δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά, η ομάδα μας συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη φορά στον θεσμό της PHOTOVISION, την μεγαλύτερη γιορτή της φωτογραφίας παρουσιάζοντας την ομαδική καλλιτεχνική έκθεση FACES, η οποία απέσπασε θερμά σχόλια από όσους την επισκέφτηκαν. Η συγκίνηση είναι μεγάλη που μετά από μια περίοδο που ανέτρεψε την πραγματικότητα μας, καταφέραμε όλοι οι παράγοντες της φωτογραφίας να ξανασυναντηθούμε με αισιοδοξία και χαρά. Το αποτέλεσμα της συνολικής διοργάνωσης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και εύχομαι η PHOTOVISION να αποτελέσει το έναυσμα μιας νέας ελπιδοφόρας περιόδου που θα παροτρύνει το φωτογραφικό κοινό σε νέες δημιουργικές εκφράσεις και πρωτοβουλίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φωτογράφους της έκθεσης FACES, που με το ταλέντο τους και την δημιουργικότητα τους συνέβαλαν στην δημιουργία μιας υπέροχης έκθεσης που άφησε το αποτύπωμα της στην φετινή PHOTOVISION και πάνω από όλα το περιοδικό Φωτογράφος και την BeBest για την τέλεια διοργάνωση και εμπιστοσύνη.»

ttzimasΟ Τάκης Τζίμας, Εκδότης του Περιοδικού ΦΩΤΟγράφος δήλωσε: «Καταπληκτική η δουλειά σας, μας ομορφύνατε την έκθεση, όμορφα τα πορτραίτα σας, πολύ ωραίο το editing! Μας ενθουσιάσατε. Καλή συνέχεια και στο περιοδικό έχετε μια θέση στο επόμενο τεύχος!»

 

 

 

echaralabousΟ Ευάγγελος Χαραλάμπους, Διευθύνων Σύμβουλος BeBest δήλωσε: «Ευχαριστούμε κατ’ αρχήν πάρα πολύ την Έλλη, τον Γιώργο και όλη την υπέροχη ομάδα Greek Instagramers Events για την υποστήριξη που είχαμε και αυτή την χρονιά. Η PHOTOVISION 2022 | The day after έφτασε στο τέλος της με απόλυτη επιτυχία, μια επιτυχία που οφείλεται σε όλους τους εκθέτες και όλους εσάς, που χάρη στην δική σας «τρέλα» κάναμε πραγματικότητα μια διοργάνωση σε δύσκολες πραγματικά εποχές. Στείλαμε όμως ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ένα μήνυμα ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη. Χαμόγελα, φωτογραφικά χαμόγελα, που θα κυκλοφορήσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ.»


Βίντεο με στιγμιότυπα και δηλώσεις από την "Photovision 2022 | The Day After”:

 


Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση της έκθεσης “FACES" στην "Photovision 2022 | The Day After”:

Περισσότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα: Photo Album


Στην έκθεση συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι φωτογράφοι:

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΕΛΛΗ, ΑΔΡΑΧΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΣΥ, ΒΑΣΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΒΕΡΓΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΟΡΡΙΑ ΕΒΕΛΙΝΑ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΑΒΑΡΗ ΑΝΤΑ, ΔΑΣΚΑ ΕΥΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΔΡΙΜΤΖΙΑΣ KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ, ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΓΙΩΤΑ, ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΖΑΝΙΑΤΟΡΑΣ ΟΜΗΡΟΣ, ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΛΥΒΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΚΑΡΠΕΡΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΚΑΤΣΙΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΑ, ΚΟΡΝΑΡΟΥ ΥΠΑΤΙΑ, ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΩΤΑ, ΚΟΥΝΑΔΗ ΑΡΓΥΡΩ, ΚΡΑΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΑΖΟΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΛΑΝΤΖΑΚΗ ΝΑΤΑΣΣΑ, ΛΕΟΥΣΗ ΑΣΠΑΣΙΑ, ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΜΑΝΤΖΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΩΒ ΦΙΛΟΘΕΗ, ΝΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΝΤΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΘΩΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΡΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΑΙΡΗ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΥΛΙΔΑΚΗ ΕΡΙΝΑ, ΠΕΙΘΗ ΜΟΡΦΟΥΛΑ, ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΗΣ, ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΙΤΟΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΟΥΠΑΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ, ΣΤΕΦΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΥΡΣΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΕΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΖΙΜΑ ΣΟΦΙΑ, ΤΣΑΜΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΤΣΙΦΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΦΙΛΑΪΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ. 


Ανταποδοτική συνεργασία - Social Media & Brand Awareness

Την παρουσία της ομάδας μας στην "Photovision 2022 | The Day After” στήριξε η εταιρία GRAPHICON - ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (Εταιρία Εκτυπώσεων και Γραφικών Τεχνών. Διεύθυνση: Μάγερ 15, Αθήνα, T:2103613992). Η GRAPHICON - ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ εκτύπωσε τα έργα της έκθεσης και κάλυψε τα έξοδα ενοικίασης ικανού αριθμού εκθεσιακών Panels, ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε μια άρτια παρουσίαση αυτής της υπέροχης έκθεσης. Η ομάδα μας φιλοξένησε τον χορηγό στο περίπτερο της με δείγματα των προϊόντων του και διανομή επικοινωνιακού υλικού (φυλλάδια, κάρτες κλπ). Μέσα από την άριστη παρουσία της ομάδας και της έκθεσης μας στην έκθεση "Photovision 2022 | The Day After”, ο χορηγός μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα των καλλιτεχνικών εκτυπώσεων, εκτυπώσεων giclee, σάρωσης μεγάλου μεγέθους, ψηφιοποίησης, σχεδιασμού βιβλίων & λευκωμάτων, εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους, επικόλλησης φωτογραφιών σε διάφορα υποστρώματα (dibond, forex, ακρυλικό κ.α.). 

Την αφίσα της έκθεσης σχεδίασε η γραφίστρια της ομάδας μας Νατάσσα Λαντζάκη. www.natassalantzaki.com

Μέσα από την παρουσίαση της έκθεσης, τις επικοινωνιακές ενέργειες της ομάδας στα Social Media και στα ΜΜΕ και μέσα από τις αναδημοσιεύσεις των φωτογράφων που συμμετείχαν, οι χορηγοί έλαβαν σημαντική προβολή.