• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Έκθεση φωτογραφίας "Street Tales" στην "PHOTOVISION 2024"

Έκθεση φωτογραφίας "Street Tales" στην "PHOTOVISION 2024"

Συμμετοχή της ομάδας μας στην "15η PHOTOVISION & IMAGE+TECH expo 2024" με την έκθεση φωτογραφίας δρόμου "STREET TALES"

Η φωτογραφική μας ομάδα Greek Instagramers Events παρουσίασε την έκθεση “STREET TALES" στην "15η PHOTOVISION & IMAGE+TECH EXPO 2024”, δίνοντας δυναμικό παρών στην μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για την φωτογραφία, το βίντεο, την εκτύπωση και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο. Την έκθεση είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν χιλιάδες επισκέπτες της Photovision η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 5-7 Απριλίου 2024 στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

 

20240405pvrth

 

Ανταποκρινόμενη στο ευρύτερο θέμα της φετινής Photovision που ήταν φωτογραφία δρόμου, η ομάδα κατάφερε να δημιουργήσει άλλη μια υψηλού επιπέδου έκθεση φωτογραφίας που ξεχώρισε, τόσο για το περιεχόμενο της όσο και για την επιμέλεια, προσφέροντας στο φωτογραφικό κοινό ένα άρτιο έργο υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

 

Στην έκθεση συμμετείχαν 70 ταλαντούχοι φωτογράφοι με 70 έργα. Για την σωστή παρουσίαση της έκθεσης η ομάδα δημιούργησε ένα περίπτερο 30 μέτρων που επέτρεπε στον επισκέπτη να περιηγηθεί με άνεση και να εστιάσει καλύτερα στις λεπτομέρειες των έργων και των θεμάτων. Οι φωτογραφίες που συνέθεσαν την έκθεση "Street Tales" ξεδίπλωσαν ιστορίες καθημερινότητας, τυχαίων συναντήσεων και ασύλληπτων στιγμών στους δρόμους της πόλης. Σαν μικρά πεζογραφήματα, γραμμένα με φως και σκιά, μας γέμισαν αφηγήσεις, μικρές ή μεγάλες ιστορίες, συναισθήματα, εικονικές περιπλανήσεις σε δρόμους γεμάτους αντιθέσεις, στιγμιότυπα που πάγωσε ο φακός σε κάθε γωνιά του κόσμου μας. Η έκθεση "Street Tales" αποτέλεσε μια ωδή στην καθημερινότητα και μια υπενθύμιση ότι η μαγεία κρύβεται στις μικρές στιγμές. Με την ποικιλομορφία της ανέδειξε τις διαφορετικές πτυχές της φωτογραφίας δρόμου, αφηγήθηκε ιστορίες ανθρώπων δημιουργώντας στους θεατές αμέτρητα συναισθήματα και απέσπασε θερμά σχόλια από όσους την επισκέφτηκαν.

 

Για την δημιουργία της έκθεσης, η ομάδα Greek Instagramers Events διοργάνωσε ανοιχτό διαγωνισμό, ο οποίος έλαβε θερμή ανταπόκριση από το πανελλαδικό φωτογραφικό κοινό. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 170 και οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τις 2000.

 

Την έκθεση φωτογραφίας επιμελήθηκαν τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας Γιώργος Βέργαδος και Έλλη Αγιαννίδη οι οποίοι τα τελευταία 11 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας έχουν διοργανώσει πάνω από 50 εκθέσεις, διαγωνισμούς φωτογραφίας και πάνω από 100 φωτογραφικά projects.

gvergadosΟ Γιώργος Βέργαδος, ιδρυτικό μέλος των “Greek Instagramers Events” δήλωσε: «Η ομάδα μας συμμετείχε στην Photovision για 4η χρονιά παρουσιάζοντας την ομαδική έκθεση “Street Tales”. Όταν μάθαμε το θέμα της φετινής διοργάνωσης που ήταν η φωτογραφία δρόμου αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας που θα ανταποκρίνεται στο θέμα μέσα από δημιουργικές προσεγγίσεις. Οι συμμετοχές που λάβαμε στον ανοιχτό διαγωνισμό που ανακοινώσαμε μας εντυπωσίασαν και το έργο της επιλογής των τελικών 70 φωτογραφιών της έκθεσης ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους του συμμετέχοντες για το ταλέντο και την δημιουργική τους ματιά καθώς επίσης και στο Περιοδικό Φωτογράφος και την Be Best για την τέλεια διοργάνωση της Photovision. Πολλά συγχαρητήρια και σε όλες τις φωτογραφικές ομάδες και φωτογράφους που έλαβαν μέρος σε αυτό τον θεσμό παρουσιάζοντας εξαιρετικές δουλειές!»

agiannidiΗ Έλλη Αγιαννίδη, ιδρυτικό μέλος των “Greek Instagramers Events” δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά κάθε φορά που συναντιόμαστε παράγοντες της φωτογραφίας και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για αυτή την τέχνη. Ο θεσμός της Photovision αποτελεί το αγαπημένο μας ραντεβού και χαιρόμαστε πολύ που και φέτος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχαμε την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε παλιοί και νέοι φίλοι, να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με τα δρώμενα στον χώρο και να παρουσιάσουμε την δουλειά μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φωτογράφους που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό “Street Tales”. Με την δημιουργικότητα τους συνέβαλαν στην σύνθεση μιας υπέροχης έκθεσης που άφησε το αποτύπωμα της στην φετινή PHOTOVISION και κέρδισε το κοινό αφήνοντας μας πολύ θετικά σχόλια για την επιμέλεια, την αρτιότητα, την ποιότητα των έργων και την δημιουργική προσέγγιση του θέματος. Θερμά συγχαρητήρια στο περιοδικό Φωτογράφος και την BeBest για την άψογη διοργάνωση της 15ης PHOTOVISION & IMAGE+TECH expo»

ttzimasΟ Τάκης Τζίμας, Εκδότης του Περιοδικού ΦΩΤΟγράφος δήλωσε: «Από τις πλέον προσεγμένες, τις πιο εντυπωσιακές, τις πιο όμορφες εκθέσεις της Photovision. Θερμά συγχαρητήρια»

 

 


Βίντεο με στιγμιότυπα και δηλώσεις από την "15η PHOTOVISION & IMAGE+TECH EXPO 2024”:

 


Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Περισσότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα: Photo Album


Στην έκθεση συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι φωτογράφοι:

ΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΕΛΛΗ, ΑΔΡΑΧΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥΛΑ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΑΡΕΤΗ, ΒΕΡΓΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΑΝΟΣ, ΓΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΡΑ, ΔΗΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΖΑΒΕΡΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΛΥΒΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΙΤΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΩΤΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΝΟΥΠΑ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ, ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ, ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΡΑΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ-ΤΣΙΓΚΛΕΡ ΕΒΕΛΙΝ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΙΑΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΛΟΥΤΡΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΜΑΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΠΑΝΤΕΚΑ ΛΙΝΑ, ΜΠΕΡΑΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΜΠΟΖΙΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΠΕΝΝΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΠΑΤΡΩΝΗ ΑΝΝΑ, ΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΣΑΒΒΙΔΗ ΝΙΚΗ, ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑ ΛΥΒΙΑ, ΤΖΕΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΡΙΑΔΗ ΑΘΗΝΑ, ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΣΑΜΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΤΣΙΦΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΦΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

Φωτογραφία αφίσας: Πέτρος Τσιφάκης

Σχεδιασμός αφίσας: Γιώργος Βέργαδος


Ανταποδοτική συνεργασία - Social Media & Brand Awareness

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στην έκθεση φωτογραφίας ήταν δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι παρέλαβαν το έργο τους εκτυπωμένο μετά την λήξη της Photovision. Η εταιρία GRAPHICON - ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (Εταιρία Εκτυπώσεων και Γραφικών Τεχνών. Διεύθυνση: Μάγερ 15, Αθήνα, T:2103613992) στήριξε την παρουσία της ομάδας μας στην "15η Photovision 2024” για άλλη μια χρονιά, εκτυπώνοντας τα έργα της έκθεσης, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανταποδοτικά, η ομάδα φιλοξένησε τον χορηγό στο περίπτερο της με διανομή επικοινωνιακού υλικού (φυλλάδια, κάρτες κλπ). Μέσα από την άριστη παρουσία της ομάδας και της αξιόλογης έκθεσης φωτογραφίας στην "15η PHOTOVISION & IMAGE+TECH expo 2024” που προσέλκυσε μεγάλο πλήθος επισκεπτών, ο χορηγός μας είχε την ευκαιρία να προβάλλει τις υπηρεσίες του στον τομέα των καλλιτεχνικών εκτυπώσεων και επιπλέον να ενημερώσει το κοινό για τις λοιπές προσφερόμενες υπηρεσίες, όπως εκτυπώσεις και σάρωση μεγάλου μεγέθους, εκτυπώσεις giclee, ψηφιοποίηση, σχεδιασμό βιβλίων & λευκωμάτων, επικόλληση φωτογραφιών σε διάφορα υποστρώματα (dibond, forex, ακρυλικό κ.α.).

Όλες οι δράσεις της ομάδας, προσελκύουν ευρύ κοινό γιατί ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους, συνοδεύονται από δυναμικές επικοινωνιακές ενέργειες στα Social Media και στα ΜΜΕ και επιπλέον στηρίζονται επικοινωνιακά από τους συμμετέχοντες. Αποτελούν ένα αποδοτικό μέσο προβολής για κάθε συνεργάτη που επιθυμεί να τις στηρίξει.