• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Παρουσίαση Project #My_Destination '23 στην 38η Philoxenia

Παρουσίαση Project #My_Destination '23 στην 38η Philoxenia

Το Project #My_Destination μέσα από μια εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας γεμάτη Ελλάδα παρουσιάστηκε στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia!

H ομάδα Greek Instagramers Events συμμετείχε για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, παρουσιάζοντας το Project #My_Destination. Μια βραβευμένη δράση ανάδειξης Ελληνικών ταξιδιωτικών προορισμών που διοργανώνει η ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια και υλοποιεί σε συνεργασία με φορείς τουρισμού, όπως Δήμους, Περιφέρειες, τουριστικές επιχειρήσεις κ.α.

20211112mdac

 

Τι είναι το Project #My_Destination

Αξιοποιώντας την δύναμη της εικόνας & των κοινωνικών δικτύων, η ομάδα Greek Instagramers Events έχει αναπτύξει τα τελευταία 10 χρόνια το καινοτόμο & βραβευμένο ταξιδιωτικό project "#My_Destination", το οποίο υλοποιεί σε συνεργασία με φορείς τουρισμού, με στόχο την ανάδειξη Ελληνικών ταξιδιωτικών προορισμών σε διεθνές κοινό.

Το project περιλαμβάνει:

  • Οργάνωση ομαδικών επισκέψεων (FAM Trips) σε Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς για την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου (φωτογραφίες & videos) από έμπειρους Instagramers, Travel Bloggers, Φωτογράφους και Ψηφιακούς Δημιουργούς της κοινότητας μας.
  • Διοργάνωση πολιτιστικών δράσεων όπως εκθέσεις & διαγωνισμούς φωτογραφίας, παραγωγή φωτογραφικών λευκωμάτων κ.α. που στόχο έχουν την ανάδειξη του τουριστικού, ιστορικού και πολιτστικού χαρακτήρα κάθε τόπου.
  • Παραγωγή πλούσιου και ποιοτικού ψηφιακού περιεχομένου (φωτογραφίες & videos) που κατακλύζει τα κοινωνικά δίκτυα προβάλλοντας τους ταξιδιωτικούς προορισμούς σε αμέτρητους πιθανούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες της 38ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για το Project #My_Destination και μέσα από μια εντυπωσιακή έκθεση 200+ έργων, να δουν υπέροχες φωτογραφίες από τα projects που έχει υλοποιήσει η ομάδα όπως:

Η έκθεση παρουσιάστηκε στην αερογέφυρα που συνδέει τα περίπτερα 13 με 15, ένα από τα πιο όμορφα και πολυσύχναστα σημεία του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου της Helexpo. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν εντυπωσιακές εικόνες από τους προορισμούς που έχει επισκεφθεί και φωτογραφίσει η ομάδα μας, τα όμορφα τοπία, τα έθιμα, τις εμπειρίες και την καθημερινότητα της χώρας μας.

Την έκθεση επισκέφθηκαν επίσης η Yφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης Μύρων Φλουρής, η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, εκπρόσωποι Δήμων, Περιφερειών και παράγοντες τουρισμού, οι οποίοι έδειξαν θερμό ενδιαφέρον για τα "#My_Destination" Projects και τη δημιουργική συνεισφορά της ομάδας στον τουριστικό κλάδο, η οποία φέτος έκλεισε 10 χρόνια διοργάνωσης ταξιδιωτικών και πολιτιστικών δράσεων που συμβάλλουν δυναμικά στην ανάδειξη Ελληνικών ταξιδιωτικών προορισμών.


Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Περισσότερα Φωτογραφικά Στιγμιότυπα στο Facebook Album


Συνέντευξη στην ΕΡΤ, εκπομπή "Σαββατοκύριακο από τις 6":

 

Συνέντευξη στον ΑΘΗΝΑ 9.84:

 

Απόσπασμα από την Συνέντευξη στο ράδιο 89.5 της Εκκλησίας: