• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Κοπή Βασιλόπιτας 2022

Πανελλήνια διαδικτυακή και δια ζώσης συνάντηση Instagramers, για την κοπή της Βασιλόπιτας 2022 & κλήρωση δώρων Giveaway Διαγωνισμών.

Την Πέμπτη 17/3/22 πραγματοποιήθηκε η 9η ετήσια κοπή της πίτας μας στον υπέροχο χώρο του Amadeus Mozart Cafe στο Αιγάλεω, με παράλληλη διαδικτυακή live μετάδοση του event. Λόγω των ευνοϊκότερων επιδημιολογικών συνθηκών COVID-19, η ομάδα μας κατάφερε να διοργανώσει την εκδήλωση δια ζώσης και να μπορέσουν, οι φίλοι της φωτογραφίας να ξαναβρεθούν και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος από κοντά.

20220317pita22

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κόψαμε τη βασιλόπιτα μας σε πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα, κάναμε μια αναδρομή στην χρονιά που πέρασε και στις δημιουργικές δράσεις που καταφέραμε να υλοποιήσουμε παρά τις αντίξοες επιδημιολογικές συνθήκες (πάντα με ασφάλεια και σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς του ΕΟΔΥ) και κληρώθηκαν τα δώρα των GIVEAWAY διαγωνισμών που ανακοινώθηκαν την περασμένη περίοδο στο προφίλ μας. 

Τα δώρα που προσφέρθηκαν στο κοινό μας μέσω διαγωνισμών Giveaways ήταν τα εξής:

👉 Polaroid Now - Black από εταιρία "ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ AE" @polaroid_damkalidis
👉 4ήμερο στη Σκόπελο από Δήμο Σκοπέλου @visitskopelosisland
👉 4ήμερο στην Πάτμο από Δήμο Πάτμου @visitpatmosisland
👉 4ήμερο στην Σίφνο από Δήμο Σίφνου @visitsifnosisland
👉 4ήμερο στη Σέριφο από @visitserifosisland
👉 3ήμερο στην Άνδρο από @anemomiloiandros & @exploreandrosgr
👉 3ήμερο στην Ήπειρο με διαμονή στα ξενοδοχεία "The Lake Hotel" (@thelakehotel_ioannina) στα Ιωάννινα & "Κonitsa Μountain Ηotel" (@konitsamountainhotel) στην Κόνιτσα
👉 Rafting στον Βοϊδομάτη ποταμό από @trekkinghellas_ioannina
👉 Πεζοπορία στα γεφύρια & χωριά του Ζαγορίου από @trekkinghellas_ioannina
👉 Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Κυκλάδες ή Δωδεκάνησα σε δίκλινη καμπίνα & ΙΧ, με επιστροφή από ANEK Lines (@anek_lines)

Όπως κάθε event που φέρει την υπογραφή της ομάδας μας, έτσι και αυτό ξεχώρισε για την άψογη οργάνωση και αισθητική. Το event μεταδόθηκε και σε live streaming, για να έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι της κοινότητας μας. Η διαδικασία της κλήρωσης των δώρων, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη διαφάνεια. Τα θετικά σχόλια των θεατών ήταν εκατοντάδες και η ομάδα μας όπως πάντα ανταποκρίθηκε με μηνύματα θετικής ενέργειας, ενότητας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το μέλλον.


Δείτε το Live Video της εκδήλωσης:

 


Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το event:

Φωτογράφος: Ηλίας Λυκογιάννης (@ilias_lykogiannis)

Περισσότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα στο Facebook album