• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η έκθεση #My_Skopelos παρουσιάζεται στη Σκόπελο

Οι Greek Instagramers Events και ο Δήμος Σκοπέλου καλωσορίζουν το καλοκαίρι εγκαινιάζοντας την ομαδική έκθεση φωτογραφίας “#Μy_Skopelos. Μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας που αποτυπώνει την ομορφιά και την πολυμορφία της Σκοπέλου, του πράσινου νησιού των Σποράδων, η οποία θα παρουσιαστεί στον πολιτιστικό χώρο Ορφέας στην Χώρα του νησιού από τις 25 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2023.

20230624myskopelos

Στην έκθεση συμμετέχουν 30 ταλαντούχοι φωτογράφοι, οι οποίοι απέδωσαν μέσα από τους φακούς τους την μαγεία του νησιού, αναδεικνύοντας διάφορες πτυχές της Σκόπελου, όπως την φύση, την αρχιτεκτονική, την κουλτούρα, τους ανθρώπους και την καθημερινότητά τους. Η έκθεση “#My_Skopelos” στοχεύει να δείξει, όχι μόνο την γνωστή και εξωτική πλευρά του νησιού που έγινε διάσημη μέσα από την ταινία Mamma Mia, αλλά και να αποκαλύψει λιγότερο γνωστές γωνιές και στιγμές που κάνουν την Σκόπελο μοναδική.

Οι φωτογραφίες της έκθεσης προέκυψαν από το φωτογραφικό Project "#My_Skopelos" που διοργάνωσε το καλοκαίρι του 2021 η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Δήμο Σκοπέλου (www.skopelos.gr). Τριάντα φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στο νησί για τρεις ημέρες με σκοπό να εξερευνήσουν τις ξεχωριστές του ομορφιές και να τις αναδείξουν μέσα από τις φωτογραφίες τους.

Η έκθεση έχει ήδη παρουσιαστεί και στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, τον Ιούνιο του 2022, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, χαρίζοντας στους θεατές ένα ξεχωριστό ταξίδι ανακάλυψης ενός υπέροχου τόπου που διατηρεί αναλλοίωτη την ελληνική παράδοση.

Μερικά από τα έργα της έκθεσης:

Η έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 στις 20:00 στον πολιτιστικό χώρο Ορφέας στην Χώρα της Σκοπέλου με ελεύθερη είσοδο.

 

Πληροφορίες:

Εγκαίνια: 24/6/23, 20:00

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

25/6/23 έως 31/8/23 και ώρες 11:00-15:00 και 18:00-22:00

Πολιτιστικός Χώρος «Ορφέας», Χώρα Σκοπέλου

Είσοδος ελεύθερη


Το project "#My_Skopelos" αποτελεί μέρος των δημιουργικών ταξιδιωτικών projects που διοργανώνει η ομάδα Greek Instagramers Events με στόχο την ανάδειξη των περιοχών της Ελλάδας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα κοινωνικά δίκτυα. Η ομάδα έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards 2019 (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των πρωτοποριακών, φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς ταξιδιωτικούς προορισμούς.