• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φωτοβολτάρουμε στο Γαλαξίδι!!

Η ομάδα Greek Instagramers Events εγκαινιάζει την συνεργασία της με το VLM Travel διοργανώνοντας μια super φωτογραφική εξόρμηση στο Γαλαξίδι, την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, για τη φωτογράφιση του εθίμου του Αλευρομουτζουρώματος.

Galaxidi Alevromoutzouromata

Εκείνη την ημέρα η πόλη “βάφεται” από το πολύχρωμο αλεύρι που πετούν σε τεράστιες ποσότητες όσοι συμμετέχουν στο τοπικό έθιμο, τα αλευρομουτζουρώματα. Για μία μέρα, το Γαλαξίδι μετατρέπεται στην πιο πολύχρωμη “εμπόλεμη” ζώνη!

Το εντυπωσιακό έθιμο που κρατά 2 αιώνες και έχει ρίζες από το Βυζάντιο ή τη Σικελία, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες και έχει τεράστιο φωτογραφικό ενδιαφέρον για τους φίλους της φωτογραφίας.


Δηλώστε συμμετοχή στο παρακάτω URL:

Δήλωση Συμμετοχής

Προθεσμία Δήλωσης Συμμετοχής: Δευτέρα 20/2/23


Στη συγκεκριμένη γιορτή, πρώτα θα πρέπει να λερωθείς, να χορέψεις, να γελάσεις με την ψυχή σου και μετά να ξεκινήσεις να φωτογραφίζεις. Για αυτό κάθε συμμετέχων θα πρέπει να έχει μαζί του 1 αλλαξιά ρούχων και παπουτσιών για την επιστροφή και μια τσάντα για φύλαξη των ρούχων που πιθανώς λερωθούν.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, αρκεί να το δηλώσουν εγκαίρως, εντός προθεσμίας. Ανήλικοι φωτογράφοι θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους.


Article Photo: Γιώργος Λαζαρίδης (@george.laz1)

Event Tag: #gr_events #gre_travel #vlmtravel