• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Κοπή 10ης Βασιλόπιτας!!

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2023
GREEK INSTAGRAMERS EVENTS
Ετήσια συνάντηση φίλων της Φωτογραφίας και των Social Media

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
Ώρα: 19:30
Brown Acropol Rooftop Bar
Διεύθυνση: Πειραιώς 1, Ομόνοια
Είσοδος Ελεύθερη

20230204pita

Η φωτογραφική μας κοινότητα Greek Ιnstagramers Events καλωσορίζει το νέο έτος προσκαλώντας όλους τους φίλους της φωτογραφίας και των Social Media σε μια εορταστική βραδιά κατά την διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Βασιλόπιτας και θα κληρωθούν όμορφα δώρα!!

Φέτος γιορτάζουμε τα 10 χρόνια δημιουργικών δράσεων της ομάδας μας και δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά με κέφι, αισιοδοξία και θετική ενέργεια διοργανώνοντας ένα ξεχωριστό party για όλους εσάς!

Το Σάββατο 4/2 στις 19:30 σας περιμένουμε στο ατμοσφαιρικό Rooftop Bar Restaurant του ξενοδοχείου Brown Acropol, στον 9ο όροφο, με θέα από την Ακρόπολη ως τον Λυκαβηττό, που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ και το εορταστικό τόνο που δίνει στα βράδια μας.

Το ξενοδοχείο Brown Acropol άνοιξε τις πύλες του πριν από περίπου 2 χρόνια συνδυάζοντας 60s ρετρό αισθητική και την κληρονομιά του ομώνυμου ιστορικού ξενοδοχείου με την αστική ζωντάνια και την ανανεωτική ματιά της Brown Hotels Collection.

Κατά την είσοδο σας όπως κάθε χρόνο θα μοιραστούν δωρεάν λαχνοί για την κλήρωση των δώρων που θα γίνει κατά την διάρκεια της βραδιάς!

Φίλοι της φωτογραφίας, παλιοί, νέοι, μελλοντικοί Instagramers ανυπομονούμε να βρεθούμε, με κέφι και ανεβασμένη διάθεση, να γιορτάσουμε παρέα και να περάσουμε τέλεια όπως κάθε χρόνο!!!

Tags: #gre_jan23 #gr_events #brownhotels #wearebrown