• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φωτογράφιση πρόβας της παράστασης "Bodyterranean – The Show"

Καλλιτεχνικό Project φωτογράφισης της πρόβας της παράστασης "Bodyterranean – The Show" του Simone Mongelli.

Την Δευτέρα 13/1 η ομάδα μας πραγματοποίησε το καλλιτεχνικό Project φωτογράφισης της πρόβας της παράστασης "Bodyterranean – The Show" του Simone Mongelli. Η πρόβα οργανώθηκε ειδικά για εμάς και τις ανάγκες της φωτογράφισης, σε συνεργασία με την εταιρία "Texnis, Οργάνωση Θεάματος"! Οι φωτογράφοι της ομάδας μας εμπνεύστηκαν από το θέμα της παράστασης η οποία απογείωσε το ταλέντο τους και το επόμενο διάστημα ανάρτησαν εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram και στο Facebook!

20200113brth

Το Bodyterranean είναι μία πλούσια, δυναμική παράσταση με κύρια συστατικά τον ρυθμό και την πολυρυθμία, τη μελωδία και την πολυφωνία, την κίνηση και την ατμόσφαιρα, με επίκεντρο το σώμα. Η παράσταση παρουσιάστηκε την Πέμπτη 16 & Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 21:00 στο Θέατρο ΡΟΕΣ.

Συντελεστές της παράστασης: Simone Mongelli (σύλληψη, συνθέσεις και ενορχηστρώσεις παραδοσιακού υλικού, σκηνοθεσία, body percussion, φωνητικά), Σίσσυ Πιντέλα, Φώτης Φωτόπουλος, Λήδα Δουμουλιάκα, Μαρία Πλουμή, Μιχάλης Κωτσόγιαννης, Σελήνη Φιλιππιτζή, Νικόλας Σταυριανουδάκης (ήχος), Τάσος Σκλαβούνος (φωτισμός), Κωνσταντίνα Κρίγκου (κοστούμια), Happy Artists (artwork).
Παραγωγή : "Texnis, Οργάνωση Θεάματος" (@texnis_)

Η ομάδα μας πρόσφερε μια μοναδική, δημιουργική εμπειρία στους φίλους της φωτογραφίας με ελεύθερη συμμετοχή. Παράλληλα, συνέβαλλε στην επικοινωνιακή στήριξη της θεατρικής παράστασης, ως χορηγός επικοινωνίας, μέσα από την διαδικασία της φωτογράφισης και την ανάρτηση φωτογραφιών στα Social Media.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

Περισσότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την φωτογράφιση: Bodyterranean Photo Album

Φωτογραφίες που ανέβηκαν στο tag: #gre_bodyterranean