• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Εκδήλωση λήξης έκθεσης "Αστικές Περιπλανήσεις ΙΙ"

Εκδήλωση για το κλείσιμο της έκθεσης Φωτογραφίας «ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΙΙ» στην Αθήνα.

Στις 5 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την αποκαθήλωση της έκθεσης στην Αθήνα, μετά από 3 εβδομάδες φιλοξενίας της στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς. Η 2η έκθεση της ομάδας έλαβε θερμή αποδοχή από κοινό και ΜΜΕ.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων στις 15/3/2015 (ώρα 18:00) στην αίθουσα ArtHall του Πολυχώρου Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ. Οι «Αστικές περιπλανήσεις ΙΙ» περιλαμβάνουν 106 φωτογραφίες από 106 Instagramers, που αποτυπώνουν ομορφιές και στιγμιότυπα από την αστική καθημερινότητα μας. Οι φωτογραφίες προέκυψαν από τις πρόσφατες φωτογραφικές εξορμήσεις που έλαβαν χώρα και στις δυο πόλεις (23/11/14 στην Αθήνα & 7/12/14 στην Θεσσαλονίκη).  Την έκθεση στήριξαν με τις συμμετοχές τους οι Έλλη Στάη και Νίκος Αλιάγας.

Εικόνες της πόλης που ζούμε και αγαπάμε ζωντάνεψαν μέσα από τη ματιά ερασιτεχνών φωτογράφων που ο καθένας από αυτούς αποτύπωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο σε μια ομαδική, αστική περιπλάνηση! Δρόμοι, άνθρωποι, σπίτια, μνημεία, χρώματα, στιγμές, εικόνες καθημερινότητας σε μία έκθεση από φωτογράφους-instagramers με ταλέντο, φαντασία, μεράκι και απέραντη αγάπη για την τέχνη της φωτογραφίας!

Περισσότερα στιγμιότυπα από τη λήξη της έκθεσης στην Αθήνα: (http://tinyurl.com/greap2c)


Video από την αποκαθήλωση της έκθεσης:


Ανταποδοτική συνεργασία - Social Media & Brand Awareness

Η δράση πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη συμμετοχή για τους συμμετέχοντες. Το project υποστήριξαν οι χορηγοί:

ΑΘΗΝΑΪΣ Πολυχώρος Πολιτισμού - Δωρεάν παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου.

PwC Greece - Χορηγία μέρους των εκτυπώσεων των έργων.

ROMCO ΡΩΜΟΣΙΟΣ Κ. & ΣΙΑ Ε.Ε. - Χορηγία μέρους των εκτυπώσεων των έργων.

DrK Medical Group - Χορηγία μέρους των εκτυπώσεων των έργων.

Texnis Οργάνωση Θεάματος - Υποστήριξη διοργάνωσης.

Μέσα από την ομαδική δράση, τις επικοινωνιακές ενέργειες της ομάδας μας στα Social Media, στην εκδήλωση εγκαινίων και στα ΜΜΕ και μέσα από τις αναδημοσιεύσεις των φωτογράφων που συμμετείχαν, οι χορηγοί έλαβαν σημαντική προβολή.

Χορηγοί επικοινωνίας:

The TOC

Pepper Radio 96.6