• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός #gre_santa

Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα τον Άγιο Βασίλη.

Ο πρώτος online διαγωνισμός της ομάδας Greek Instagramers Events, ο οποίος διεξήχθη μέσα από το Instagram. Οι φωτογράφοι που συμμετείχαν στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες. Οι 4 νικητές του διαγωνισμού αναδείχτηκαν κατόπιν ανοιχτής ψηφοφορίας στην οποία ψήφιζαν τα μέλη της κοινότητας.

 

 

Βίντεο με τους νικητές του διαγωνισμού:

 

 

Τα δώρα που κέρδισαν οι νικητές:

Στην 1η θέση, η φωτογραφία με τον Άη Βασίλη στο λιμάνι, κέρδισε την μία από τις δύο θέσεις στην πτήση για αεροφωτογράφιση με ελικόπτερο, προσφορά της www.aerophotographia.gr

Στην 2η θέση, η φωτογραφία με τον αλεξιπτωτιστή Άη Βασίλη, κέρδισε τη δεύτερη θέση στην πτήση για αεροφωτογράφιση με ελικόπτερο, προσφορά της www.aerophotographia.gr

Στην 3η θέση, η φωτογραφία με τον ταξιδιώτη Άη Βασίλη, κέρδισε μια διήμερη διαμονή για δύο άτομα στην Αράχωβα, προσφορά του Ξενώνα Nostos Guest House.

Στην 4η θέση, η φωτογραφία με τον Άη Βασίλη που φροντίζει να έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου φαγητό, κέρδισε ένα μενού τεσσάρων ατόμων, προσφορά του Restaurant Bar Akanthus (www.akanthus.gr)

 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο hashtag του διαγωνισμού: #gre_santa